YourSpace module voor extra ruimte of als tiny house

Wil jij je thuis of werkplek uitbreiden, maar heb je binnenshuis de ruimte niet? Voeg dan extra ruimte toe met een YourSpace. Je kan een YourSpace module ook plaatsen als afzonderlijke unit op jouw eigendom. In dat geval spreken we over een tiny house.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Creëer een plek waar je kinderen in alle rust kunnen studeren, een muziekruimte voor die drummer die jij in huis hebt, een medische praktijk, een pop-up shop of zelfs een klein huis voor zorgbehoevenden. We maken niet alleen functionele modules, ze zien er ook nog eens mooi uit.

Benieuwd naar jouw YourSpace? Neem alvast een kijkje via onze virtuele beleving en ontdek onze vier segmenten of modules.

Download onze YourSpace brochure

YourSpace module of tiny house

Autonome modules uit houtskeletbouw

De modules zijn gemaakt in geïsoleerd houtskelet en kunnen zowel vooruitgerust (met elektrische en/of sanitaire voorbereiding) of volledig afgewerkt (sleutel-op-de-deur) voorzien worden. Aansluitingen op nutsvoorzieningen zijn mogelijk, maar de module kan eveneens volledig autonoom functioneren. De plaatsing van de module gebeurt door de fabrikant op één dag, op een losse fundering. De toegankelijkheid voor vracht- en kraanwagen, evenals de stabiliteit van de ‘losse’ fundering, wordt op voorhand onderzocht.

De voordelen van een YourSpace module of tiny house

  • Er zijn verschillende modules beschikbaar
  • We hanteren kwalitatief en duurzaam materiaal (houtskeletbouw)
  • De YourSpace module is goed geïsoleerd
  • De module wordt in één dag geplaatst
  • Je hebt één aanspreekpunt
  • Bostoen heeft 50 jaar ervaring in de bouwwereld

Heb je interesse in een YourSpace module of tiny house? Neem contact met ons op om samen jouw ontwerp te bespreken.

YourSpace module als kantoorruimte

Ik wens meer informatie over YourSpace