Getuigenis Annita en haar partner

Jullie hebben een appartement gekocht in Residentie Fortuna in Aalst. Wat was voor jullie de doorslaggevende factor tot aankoop?

De centrale ligging is was voor ons echt dé reden tot aankoop. Voor ons werk was de bereikbaarheid zeer belangrijk en die is nu ideaal. Verder ligt de residentie dicht bij het centrum van Aalst, verschillende winkels, een huisdokter, apotheek, … Eigenlijk hebben we alles wat we nodig hebben in de omgeving. Wijzelf zijn tegen de 60, dus wouden toch al een beetje denken aan onze ‘oude dag’.

Wat vinden jullie persoonlijk de beste eigenschappen van het appartement dat jullie gekocht hebben?

Vast en zeker de oriëntatie, hoe het appartement gelegen is. We vonden het belangrijk dat we voldoende van de zon kunnen genieten. Ook de ondergrondse garage is perfect, aangezien in de buurt wel weinig parkeermogelijkheden zijn. Gelukkig zijn er voldoende staanplaatsen en garages aan de residentie.

Wat vinden jullie van de ligging?

Zoals we al zeiden vinden wij dit persoonlijk een topligging. Wij zijn zelf wel van de streek, dus kenden de buurt en zijn voordelen al.

Zijn jullie tevreden over de kwaliteit van de gebruikte materialen in het appartement?

Ja, heel tevreden. Wij zijn wel boven het budget gegaan voor de keuzes qua badkamer en keuken en dergelijke, maar dat kozen we natuurlijk zelf. Er was in de keuken een eiland voorzien, maar dit zagen wij toch liever anders met wat extra kasten.

Zijn jullie tevreden over de manier waarop onze bouwadviseur jullie geholpen/begeleid heeft tijdens de aankoop?

Ja, van bouwadviseur Katrin zijn we heel tevreden. Zij heeft ons heel goed begeleid tijdens het hele aankoopproces. We vonden haar oprecht een sympathiek persoon en konden goed overleggen met haar. Zij hield ons steeds op de hoogte van alles.

Zouden jullie andere mensen aanraden een appartement te kopen in residentie Fortuna?

Zeker, wij hebben dat al gedaan! Wij hebben vrienden van ons aangeraden om een kijkje te gaan nemen, ze krijgen er namelijk leuke buren gratis bij dan! 😉