't MaalHof

Blauwenbergstraat

  • Ruime Nieuwbouwwoningen met grote tuinen.
  • Keuze uit 4 slaapkamers of 3 slaapkamers met in te richten bureau.
  • Vlotte bereikbaarheid, op halfuur van Brussel en Gent.
Kom thuis in ons kleinschalig woonproject ’t MaalHof in Nieuwerkerken (Aalst). Deze ruime nieuwbouwwoningen zijn lockdown-proof, je kan er zowel binnen als buiten genieten van voldoende ruimte. In de goed georiënteerde, grote tuinen kunnen kinderen al hun energie kwijt en kan je tevens genieten van een wijds uitzicht. Dit woonproject is de ideale uitvalsbasis om je met de wagen naar Gent of Brussel te verplaatsen. 

Vraag hier onze digitale projectbrochure aan

Vind jouw droomwoning

Lot Type Opp. Woonopp. Slaapkamers Instapklaar? Prijs Plannen
003 Woning 414m2 225m2 4
004 Woning 517m2 196m2 4 Verkocht
006 Woning 414m2 225m2 4
Verdiepingen

Interesse?

Contacteer onze bouwadviseur!

Stel jouw vraag aan de adviseur

Lot 003

9320

Woning

4 slaapkamers

414m2 grondoppervlakte

225m2 woonoppervlakte

Deze leuke nieuwbouwwoning in Nieuwerkerken bestaat uit een inkomhal waarlangs je naar een toilet, de leefruimte en de eerste verdieping kan. De leefruimte bestaat uit een bureau/speelhoekje, zithoek, eetplaats en open keuken met eiland. Langs de keuken kan je naar de berging die je rechtstreeks toegang verleend naar de ruime garage. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers waarvan er één voorzien is van een leuke dressing, een toilet en de badkamer is voorzien van inloopdouche, dubbele wastafel en ligbad. op de tweed verdieping vinden we de 4de slaapkamer die voorzien is van zijn eigen badkamer en een zolder waar ook de technieken samenkomen.

Kom je graag thuis in deze leuke sleutel op de deur woning? aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. 

Lot 004

9320

Woning

4 slaapkamers

517m2 grondoppervlakte

196m2 woonoppervlakte

Deze mooie nieuwbouwwoning bestaat uit een inkomhal met grote vestiaire waarlangs je naar de leefruimte, een toilet en de eerste verdieping kan. De Leefruimte bestaat uit een knusse zithoek, een eetplaats en open keuken voorzien van schiereiland. via de keuken kan  je naar de berging/waskamer die je een rechtstreekse toegang verleend naar de zeer ruime garage. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een apart toilet en de badkamer voorzien van inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Op de tweede verdieping vinden we een de vierde slaapkamer en een technische zolderruimte. 

Kom je graag thuis in deze sleutel op de deur woning? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. 

Lot 006

9320

Woning

4 slaapkamers

414m2 grondoppervlakte

225m2 woonoppervlakte

Deze leuke nieuwbouwwoning in Nieuwerkerken bestaat uit een inkomhal waarlangs je naar een toilet, de leefruimte en de eerste verdieping kan. De leefruimte bestaat uit een bureau/speelhoekje, zithoek, eetplaats en open keuken met eiland. Langs de keuken kan je naar de berging die je rechtstreeks toegang verleend naar de ruime garage. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers waarvan er één voorzien is van een leuke dressing, een toilet en de badkamer voorzien van inloopdouche, dubbele wastafel en ligbad. op de tweed verdieping vinden we de 4de slaapkamer die voorzien is van zijn eigen badkamer en een zolder waar ook de technieken samenkomen.

Kom je graag thuis in deze leuke sleutel op de deur woning? aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.