RieteDries

Krommebunderstraat

  • Natuurbuurt
  • Boogscheut centrum Gent
  • Mix 2 en 3 slaapkamer woningen
Dit prachtige woonproject bestaat uit zeven gezellige woningen in het hartje van Wondelgem. Je woont op een boogscheut van centrum Gent, maar beschikt ook over heel wat groen in de buurt. Net zoals Wondelgem zelf hebben onze woningen heel wat te bieden. Er is een mix van 2 en 3 slaapkamer woningen met staanplaats of garage. Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming en zijn optimaal thermisch en akoestisch geïsoleerd. Wil je graag thuiskomen in deze leuke buurt? Aarzel niet om ons te contacteren.

Vraag hier onze digitale projectbrochure aan

Vind jouw droomwoning

Lot Type Opp. Woonopp. Slaapkamers Instapklaar? Prijs Plannen
116 Woning 169m2 193m2 3
117 Woning 160m2 183m2 4
118 Woning 153m2 183m2 4
119 Woning 146m2 183m2 4
120 Woning 148m2 178m2 3
121 Woning 185m2 143m2 3
Verdiepingen

Interesse?

Contacteer onze bouwadviseur!

Stel jouw vraag aan de adviseur

Lot 116

9032

Woning

3 slaapkamers

169m2 grondoppervlakte

193m2 woonoppervlakte

Deze nieuwbouwwoning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, toilet, berging, garage en leefruimte. De leefruimte bestaat uit een open keuken, zithoek en eetplaats. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Vervolgens is er ook een zolder aanwezig. Bent u geïnteresseerd in deze sleutel-op-de-deur woning? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. 

Lot 117

9032

Woning

4 slaapkamers

160m2 grondoppervlakte

183m2 woonoppervlakte

Deze nieuwbouw woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal waarlangs je naar een toilet en de leefruimte kan. De leefruimte bestaat uit een zithoek, eetplaats en open keuken. Via de open keuken heeft men toegang tot de garage. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan één slaapkamer beschikt over een dressing, een badkamer en een apart toilet. Ten slotte is er nog een zolder aanwezig. Bent u geïnteresseerd in deze sleutel-op-de-deur woning? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Lot 118

9032

Woning

4 slaapkamers

153m2 grondoppervlakte

183m2 woonoppervlakte

Deze nieuwbouwwoning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal waarlangs je naar een toilet en de leefruimte kan. De leefruimte bestaat uit een zithoek, eetplaats en open keuken. Via de open keuken heeft men toegang tot de garage. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, waarvan één slaapkamer beschikt over een dressing, een apart toilet en een badkamer. Op de bovenste verdieping bevindt zich een zolder. Bent u geïnteresseerd in deze sleutel-op-deur-woning? Aarzel dan niet om ons te contacteren. 

Lot 119

9032

Woning

4 slaapkamers

146m2 grondoppervlakte

183m2 woonoppervlakte

Deze nieuwbouwwoning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal waarlangs je naar een toilet en leefruimte kan. De leefruimte bestaat uit een zithoek, eetplaats en open keuken. Via de open keuken heeft men toegang tot de garage. Op de eerste verdieping bevindt zich een badkamer, apart toilet en vier slaapkamers, waarvan één slaapkamer beschikt over een dressing. Op de bovenste verdieping bevindt zich een zolder. Bent u geïnteresseerd in deze sleutel-op-de-deur woning? Aarzel dan niet om ons te contacteren. 

Lot 120

9032

Woning

3 slaapkamers

148m2 grondoppervlakte

178m2 woonoppervlakte

Deze nieuwbouwwoning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal waarlangs je naar een toilet en leefruimte kan. De leefruimte bestaat uit een zithoek, eetplaats en open keuken. Via de open keuken heeft men toegang tot de garage. Op de eerste verdieping bevindt zich een badkamer, apart toilet en drie slaapkamers, waarvan één slaapkamer beschikt over een dressing. Op de bovenste verdieping bevindt zich een zolder. Bent u geïnteresseerd in deze sleutel-op-de-deur woning? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Lot 121

9032

Woning

3 slaapkamers

185m2 grondoppervlakte

143m2 woonoppervlakte

Deze nieuwbouwwoning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal waarlangs je naar een toilet en leefruimte kan. De leefruimte bestaat uit een zithoek, eetplaats en open keuken. Via de open keuken heeft men toegang tot de berging. Op de eerste verdieping bevindt zich een badkamer en drie slaapkamers. Op de bovenste verdieping bevindt zich een zolder. Ten slotte is er een carport aanwezig voor de wagen. Bent u geïnteresseerd in deze sleutel-op-de-deur woning? Aarzel dan niet om ons te contacteren.