Residentie SeaBorn

Albert 1 laan / Veurnestraat

  • Op een zucht van het strand en de zee
  • Heerlijk winkelen op wandelafstand
  • Vlot bereikbaar
Laatste appartementen!
In het bruisende hart van Nieuwpoort vinden we langs de kustlijn de prachtige residentie SeaBorn. Je verblijft in de nabijheid van enkele gevestigde waarden in de modewereld. Om de hoek lonkt de zee en is er een waaier aan ontspanningsmogelijkheden. De residentie beschikt over 15 prachtige nieuwbouwappartementen met verschillende afmetingen en indelingen. Voor elk wat wils. De residentie is opgedeeld in twee delen die telkens in een andere stijl zijn opgetrokken. – Op een zucht van het strand en de zee. – Heerlijk winkelen. – Vlotte bereikbaar. Wil je graag thuiskomen in één van deze mooie sleutel op de deur appartementen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Vraag hier onze digitale projectbrochure aan

Vind jouw droomwoning

Lot Type Opp. Woonopp. Slaapkamers Instapklaar? Prijs Plannen
A201 Appartement 73m2 2
A302 Appartement 73m2 2
Stap 1: Kies een gebouw
Stap 2: Kies een verdieping
Verdiepingen

Interesse?

Contacteer onze bouwadviseur!

Stel jouw vraag aan de adviseur

Lot A201

8620

Appartement

2 slaapkamers

instapklaar

73m2 grondoppervlakte

Koop dit leuke nieuwbouw appartement op de tweede verdieping en kom thuis aan de kust. Dit leuke appartement bestaat uit een inkomhal waarlangs je naar de verschillende ruimtes kan. De badkamer voorzien van inloopdouche, een apart toilet, beide slaapkamers een bergruimte en de leefruimte. De leefruimte bestaat uit een knusse zithoek, eetplaats en open keuken. Aansluitend aan de leefruimte is eer een leuk terras waar je heerlijk kan genieten van de gezonde zeelucht. Wil je graag thuiskomen in dit sleutel op de deur appartementen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Lot A302

8620

Appartement

2 slaapkamers

instapklaar

73m2 grondoppervlakte

Dit nieuwbouwappartement op de derde verdieping bestaat uit een inkomhal waarlangs je naar het toilet, de berging, beide slaapkamers, de badkamer voorzien van inloopdouche en de leefruimte. De leefruimte bestaat uit een open keuken, knusse zithoek en eetplaats. Aansluitende aan deze leuke leefruimte vinden we een leuk terras. Koop dit leuke sleutel op de deur appartement en kom thuis aan de mooie kuststad Nieuwpoort. Interesse? Aarzel niet om ons te contacteren.