Residentie Markies

Kasteelstraat

  • Prachtig terras
  • Levensloopbestendige architectuur
  • Duurzaam wonen in een historisch kader
  • Keuze uit 1 of 2 slaapkamers
Laatste appartement!
Duurzaam wonen op een plaats met geschiedenis in Nederbrakel, het kan! Residentie Markies in het nieuwe woonproject Kasteelpark heeft het beste van vroeger en nu. Dit moderne sleutel op de deur appartementsgebouw heeft nog één levensloopbestendige appartementen. Dit betekent dat je met enkele doordachte ingrepen deze appartementen kan laten mee evolueren volgens je levensfase. Er is ondergrondse parkeergelegenheid en een fietsenstalling.  Elk appartement heeft een ruim terras. De bekende Mariagrot en de vijver worden behouden en zorgen voor de link met het verleden van deze welbekende plaats in Brakel.  
Heb je interesse om thuis te komen in één van deze appartementen? Neem dan snel contact met ons op of ga eens kijken op https://www.bostoen.be/appartement-te-koop/brakel/kasteelpark

Vraag hier onze digitale projectbrochure aan

Vind jouw droomwoning

Lot Type Opp. Woonopp. Slaapkamers Instapklaar? Prijs Plannen
2A22 Appartement 71m2 1 Verkocht

Interesse?

Contacteer onze bouwadviseur!

Stel jouw vraag aan de adviseur

Lot 2A22

9960

Appartement

1 slaapkamers

instapklaar

71m2 grondoppervlakte

Ruim één kamer appartement (71m2) gelegen op het tweede verdiep van een nieuwbouwresidentie in het centrum van Brakel. Centraal in het appartement bevindt zich een living en open keuken met veel natuurlijke lichtinval. In de zomer geniet je samen met vrienden en familie van de zon op het ruime terras (26m2). Je kan op woensdag te voet naar de wekelijkse markt, te voet naar de winkel en ook het openbaar vervoer en andere diensten bevinden zich op wandelafstand. Je wagen kan je gerust veilig achterlaten in de ondergrondse parking en je fiets staat droog en veilig in de afgesloten fietsenberging. Met het recreactiedomein De Rijdsmeersen op minder dan een kilometer afstand kan je ook sporten en genieten in het groen. Verder is het gebouw energiezuinig en voorzien van modern comfort. De keuken kan nog naar eigen smaak ingericht worden. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of een bezoek ter plaatse.