GaverLeie Invest

Vissersstraat 64, Harelbeke

  • 3 instapklare nieuwbouwappartementen

  • Lichtrijke leefruimte en 2 slaapkamers

  • Energiezuinige technieken

  • Voordelig verhuurrendement

  • Rustige en groene omgeving in Stasegem

  • Scholen, horeca en recreatie in de buurt

  • Goed bereikbaar met fiets, wagen en openbaar vervoer

  • Eigen overdekte parkeerplaats

Interesse in dit investeringsproject? Schrijf je alvast in voor één van onze kijk- en infodagen voor investeerders op woensdag 7 of 14 december in Harelbeke. Je kan ook steeds contact opnemen met onze bouwadviseur Tim voor meer informatie.

Ben je op zoek naar een duurzame en rendabele vastgoedbelegging? In Stasegem, een deelgemeente van Harelbeke, vind je ons nieuwbouwproject GaverLeie. Dit project breidt uit met een gloednieuwe investeringsunit bestaande uit drie innovatieve appartementen: één gelijkvloers appartement met tuin en twee entiteiten met terras op de eerste verdieping.

Drie moderne appartementen met twee slaapkamers

De nieuwe appartementen in GaverLeie beschikken over een lichtrijke leefruimte met open keuken. Dankzij de grote raampartijen heb je vanuit de leefruimte zicht op een natuurrijke omgeving. Alle woonentiteiten hebben twee slaapkamers, één badkamer en een apart toilet. Bij beide appartementen op de eerste verdieping is ook een omvangrijke, polyvalente inkomhal. De moderne appartementen hebben een ruim terras met zicht op het groen. Het gelijkvloers appartement heeft eveneens een aangename tuin én een extra afgesloten buitenberging.

Grote troef is de uitstekende isolatie, dubbele beglazing, vloerverwarming en een ventilatiesysteem D. Alle appartementen voldoen dus aan alle nodige normen op vlak van energiezuinigheid.

Nieuwe investeringsunit te koop in een groene omgeving

GaverLeie is rustig gelegen in een groene, residentiële woonwijk. Ideaal voor gezinnen of oudere koppels, want je vindt er onder andere een petanquebaan en een speelpleintje. Er zijn ook scholen, horecazaken, winkels en recreatieve activiteiten in de buurt.

De verkaveling ligt op wandel- en fietsafstand van centrum Stasegem. Deze is eveneens vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en de wagen. Zo ligt GaverLeie op 5 km van Kortrijk, 6 km van Deerlijk en 15 km van Waregem. Elk appartement beschikt over een eigen overdekte parkeerplaats*, maar in de straat zelf is voldoende parkeergelegenheid.

Waarom investeren in GaverLeie?

De drie instapklare nieuwbouwappartementen zijn gelegen in een rustige, groene omgeving en zijn voorzien van energiezuinige technieken. Ook de schilderwerken nemen wij voor onze rekening. Het is dus een volledig afgewerkt investeringsproduct dat meteen kan worden verhuurd. Bovendien is er geen syndicus en geniet je een voordelig verhuurrendement.

*overdekte parkeerplaats is reeds inbegrepen in de prijs

Vraag hier onze digitale projectbrochure aan

Woningen

Lot Type Opp. Opp. terras Slaapkamers Instapklaar? Prijs Plannen
2 Appartement 313m2 6

Interesse?

Contacteer onze bouwadviseur!

Stel jouw vraag aan de adviseur

Lot 2

8530

Appartement

6 slaapkamers

313m2 grondoppervlakte

313m2 woonoppervlakte

Deze investeringsunit bestaat uit 3 appartementen. Deze beschikken over twee slaapkamers en een ruim terras. Het gelijkvloers appartement heeft eveneens een aangename tuin én een extra afgesloten buitenberging.

Bereken uw investering