Sleutel-op-de-deur?

26/06/2020

5 redenen om te kiezen voor sleutel-op-de-deur

Ben jij van plan om binnenkort een nieuwe woning te kopen? Dan kan je kiezen om zelf te (ver)bouwen, of je kan kiezen voor een sleutel-op-de-deurwoning. Sleutel-op-de-deur bouwen bij Bostoen betekent zorgeloos bouwen, van nul tot een volledig afgewerkte woning. Wij nemen het hele proces op ons, van de administratieve voorbereiding en nodige vergunningen tot de afwerking en oplevering.

Maar waarom nu precies kiezen voor sleutel-op-de-deur? Wij geven je alvast 5 voordelen!

1 Volledige zorgeloze begeleiding

Je hoeft je niet bezig te houden met het zoeken naar verschillende aannemers. Je wordt volledig begeleid door onze ervaren bouwadviseurs en tijdens het hele bouwproces op de hoogte gehouden dankzij het nauwe contact met de werfleider. Alle werken sluiten naadloos op elkaar aan. Het grote voordeel van sleutel-op-de-deur is dat je je van de praktische kant van het verhaal weinig tot niets hoeft aan te trekken.

2 Geen verrassingen

De prijs ligt vast bij ondertekening van het contract. Eventuele meerprijzen voor afwerkingsmaterialen zijn van in het begin duidelijk en transparant. Je zal dus niet verrast worden door onverwachte meerkosten. Alles staat duidelijk opgelijst in het vooraf besproken lastenboek.

3 Bescherming

De zogenaamde wet Breyne – de woningbouwwet – biedt de koper van een sleutel-op-de-deur woning een goede bescherming en voorziet een aantal grote pluspunten. Zo zal je voorschot maximum 5% van de totale prijs zijn, zal je totaalprijs op voorhand vastgesteld worden (zoals we hierboven al aanhaalden), en heb je een goed zicht op de opleveringstermijn (met voorlopige, en een jaar later een definitieve fase).

4 Budgetvriendelijk

Doordat we jaarlijks zo’n 300 woningen opleveren kunnen we voordeligere materiaalprijzen onderhandelen. Hierdoor kunnen we jou een interessantere prijs aanbieden dan wanneer jij zelf zou langsgaan bij verschillende aannemers. Zelf bouwen zal ongetwijfeld een hoger kostenplaatje met zich meebrengen.

5 Bostoen heeft meer dan 45 jaar ervaring

Doordat je kiest voor Bostoen kan je rekenen op meer dan 45 jaar ervaring en dat vertaalt zich in kwaliteit en expertise. Wij staan garant voor ervaren vakmannen, je kan rekenen op professioneel advies en we delen onze kennis over de nieuwste bouwtrends met jou.

Thuiskomen, da’s bostoen.