Ontdek deze innovatieve woonvorm

13/12/2019

Gaverleie te Harelbeke - De Triplet

In de prachtige Zuid-West Vlaamse Leiestreek stellen we je graag onze Triplets voor. Een opbrengsteigendom met slechts 3 appartementen en autostaanplaatsen. Het lichtrijke en moderne gebouw is ontworpen met het oog op een maximaal wooncomfort in de appartementen en een minimum aan gemeenschappelijke delen.

De 3 appartementen in het project GaverLeie te Harelbeke beschikken over een afzonderlijke inkomhal, een ruime woonkamer met ingerichte keuken, berging, badkamer en 2 slaapkamers die uitgeven op een mooie, groene ruimte.

De gemeenschappelijke delen zijn beperkt tot de oprijlaan en de buitenschil van het gebouw, hierdoor zijn de gemeenschappelijke kosten erg laag, is een syndicus overbodig en blijft het gebouw eenvoudig te beheren.

Met het appartement op het gelijkvloers waar levensbestendig wonen mogelijk is, vergroot de huurdersdoelgroep en is een lange termijn huur mogelijk.

Benieuwd naar deze nieuwe woonvorm als ideale investering? Neem een kijkje op www.bostoen.be voor een rondleiding in VR en neem contact op met een van onze enthousiaste bouwadviseurs.