Investeren in sleutel-op-de-deur nieuwbouw: zo helpt Bostoen je verder

24/03/2021

Investeren in sleutel-op-de-deur nieuwbouw: zo helpt Bostoen je verder

Sleutel op de deur nieuwbouw is een interessante zaak voor investeerders die zich de tijd en het papierwerk tijdens het bouwproces willen besparen. Een bouwfirma als Bostoen regelt namelijk alles voor jou! We lichten je graag even de voordelen toe.

Wat is investeren in sleutel-op-de-deur woningen of appartementen?

Sleutel-op-de-deur bouwen betekent zorgeloos bouwen, van nul tot een volledig afgewerkte woning of appartement. Zo nemen wij het hele bouwproces op ons, van de administratieve voorbereiding en nodige vergunningen tot de afwerking en de oplevering. Je hoeft je van je investeringsproduct tijdens het bouwproces dus niets aan te trekken, enkel bepaalde materiaalkeuzes maken.

Sleutel-op-de-deur nieuwbouw biedt jou als investeerder voordelen

Volledige zorgeloze begeleiding

De stress van de zoektocht naar verschillende aannemers blijft je bespaard. Je wordt van A tot Z begeleid door onze ervaren bouwadviseurs en ook tijdens de bouw word je op de hoogte gehouden dankzij het nauwe contact met de werfleider. Alle werken sluiten naadloos op elkaar aan.

Geen verrassingen

De prijs ligt vast bij ondertekening van het contract. Je zal dus niet verrast worden door onverwachte meerkosten. Alles staat duidelijk opgelijst in het vooraf besproken lastenboek.

Budgetvriendelijk

Doordat we jaarlijks 200 woningen opleveren kunnen we voordeligere materiaalprijzen onderhandelen. Hierdoor kunnen we jou een interessantere prijs aanbieden dan wanneer jij zelf zou langsgaan bij verschillende aannemers.

Meer dan 45 jaar ervaring

Doordat je kiest voor Bostoen kan je rekenen op meer dan 45 jaar ervaring en dat vertaalt zich in kwaliteit. Wij staan garant voor ervaren vakmannen; je kan rekenen op professioneel advies en we delen onze kennis over de nieuwste bouwtrends met jou.

“Ik was heel tevreden van de aanpak bij Bostoen. De bouwadviseur heeft ons steeds goed geïnformeerd en geholpen. Ik kon al mijn vragen stellen aan de bouwadviseur, hij ging intern ten raadde naar antwoorden. Een echte service." – Dominique Lampens, investeerder bij Bostoen

Je kan al eens proeven van onze manier van sleutel op de deur door langs te gaan in één van onze kijkwoningen en kijkappartementen . Daar kan je je laten inspireren en onze verschillende afwerkingsmogelijkheden bezichtigen.