Bostoen opent een regionaal kantoor te Loppem

20/04/2018

Een nieuwe thuis in West-Vlaanderen - De residentiële projectontwikkelaar Bostoen uit Drongen zet sterk in op regionale verankering. Er wordt voortaan gedecentraliseerd verworven, ontwikkeld, verkocht en gebouwd, zo dicht als mogelijk en in functie van de lokale klant.

Een regionale aanpak

De toekomst van de Bostoen Group ligt in een regiostructuur. De regionale projectontwikkelaar kan zich beroepen op 2 interne productie-éénheden; een eigen bouwbedrijf, gevestigd in Drongen en de “Jumatt” houtskeletbouw-fabriek in Andenne. Ondersteuning gebeurt vanuit sterke centrale diensten.

4 regio’s, nl; West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant/Antwerpen en Wallonië, focussen zich autonoom, doch binnen de door corporate diensten gestelde beleidslijnen, op resultaatgericht en marktconform verwerven, ontwikkelen, verkopen en bouwen”, stelt Johan De Vlieger, Gedelegeerd Bestuurder en Algemeen Directeur Bostoen. “De corporate diensten stellen enerzijds hun expertise ter beschikking van de regio’s, voor specifieke competentiedomeinen zoals Sales en Marketing, Legal, ICT, Finance en Controlling en hebben anderzijds een sturende rol vanuit strategisch oogpunt en rapportering”, gaat hij verder.

Dicht bij de klant

Als contactpunt voor de woonprojecten in West-Vlaanderen opent Bostoen nu ook een regiokantoor te Loppem in het GIMLO-bedrijvenpand, gelegen aan de rotonde (Autobaan 20).

“Een regionaal team van onder meer Projectontwikkelaars, Projectleiders, Bouwadviseurs en Klantbegeleiders staat dagelijks in voor het realiseren van de woondromen van onze klanten”, vertelt Bart Tyberghien, Projectontwikkelaar en Regioverantwoordelijke. “We zoeken de meest optimale projectgronden uit en ontwerpen er de meest geschikte woonentiteiten, afgestemd op de wensen en mogelijkheden van lokale bewoners en investeerders”, vervolledigt hij.