Bostoen lanceert nieuwe website

06/12/2017

Het is zo ver! Na maandenlange voorbereiding stellen we jullie - met een flinke dosis fierheid - onze volledig nieuwe website voor. Hiermee willen we jullie een nog betere, snellere en interactievere online ervaring bieden op bostoen.be. 

Geoptimaliseerd voor mobiel

Nu we allemaal massaal op onze gsm's en tablets online zijn, zien we dan ook het aandeel mobiele bezoekers op onze website stijgen. Hoewel onze vorige website al deels aangepast was aan mobiel surfen, zijn we met deze site een grote stap verder gegaan en is die helemaal gebouwd om jullie een zo optimaal mogelijke ervaring op je gsm of tablet te bieden. Compact én overzichtelijk!

 

Tweetaligheid

Onze nieuwe website is voortaan volledig tweetalig (Nederlands - Frans) zodat onze bezoekers in zowel Vlaanderen, Brussel als Wallonië alle informatie over onze woonprojecten en ons bedrijf kunnen vinden in hun eigen taal. Tweetaligheid maakt deel uit van onze toekomstvisie en de connectie met onze afdeling Jumatt in Wallonië.

Grotere interactiviteit

Eén van de belangrijkste verbeteringen op de nieuwe website is de interactiviteit. Zo zijn onze verkavelingsplannen voortaan te zien in Google Maps, zodat je onmiddellijk een perfect beeld krijgt van de ligging van het woonproject. Je kan daarbij gemakkelijk in- en uitzoomen en je kan bovendien elk lot apart aanklikken voor meer informatie. 

 

Uitgebreidere zoek- en filtermogelijkheden

Om de zoektocht naar jouw nieuwe woning of nieuw appartement te vergemakkelijken, kan je nu uitgebreid zoeken en filteren in ons nieuwbouwaanbod. Bijvoorbeeld: een halfopen woning in Herzele met 3 slaapkamers waarnaar je snel kan verhuizen? Die vind je nu onmiddellijk!

Verbeterde klantenzone

We vinden klantgerichtheid heel belangrijk bij Bostoen en daarom ontwikkelden we eerder al een online klantenzone, waar onze klanten hun bouwproject op de voet kunnen volgen en een vlotte communicatie kunnen voeren met onze diensten. Deze klantenzone werd eveneens grondig onder de loep genomen en aanzienlijk verbeterd om het voor onze klanten nog gemakkelijker, duidelijker en overzichtelijker te maken.

We wensen je veel surfplezier toe op onze website!

Tot gauw,

Het Bostoen-team