Bostoen blaast 45 kaarsjes uit

15/06/2018

Bouwbedrijf bostoen mag dit jaar 45 kaarsjes uitblazen! Al 45 jaar bostoen, dat is 45 jaar Belgische bouwgeschiedenis, van de klassieke fermettes tot innovatieve laagenergiewoningen. Een verhaal van durven, doen en vooruitkijken.

In 1973 zette, de toen 28-jarige, Francis Bostoen zijn eerste stappen in de wereld van het bouwen. Met een sterke dosis ondernemerschap en een neus voor kwaliteit, realiseerde Francis algauw heel wat woningen voor een vaste prijs. Een sleutel-op-de-deur concept dat heel populair werd en waarbij bostoen zich aanpaste aan de wensen van de klant.

In 2008 onderging het bedrijf een belangrijke verandering. Francis Bostoen kreeg een zwaar ongeval en zijn kinderen, Stephan en Daniëlle Bostoen, namen het roer van hem over. Onder hun leiding begon bostoen ook met het ontwikkelen en realiseren van nieuwbouwappartementen.

Intussen bouwde bostoen al meer dan 20 000 wooneenheden en is het bedrijf uitgegroeid tot een vaste waarde voor nieuwbouwprojecten in Vlaanderen. Iedereen die op zoek is naar een nieuwe betaalbare thuis, kan bij bostoen terecht. Kies je voor een modern appartement of wil je liever thuiskomen in een groene en innovatieve natuurbuurt? Liggen jouw roots aan de kust of ben je op zoek naar een leuke woning aan de rand van Brussel? Wil je een instapklare woning zodat je snel kan verhuizen of prefereer je een woning op plan, zodat je jouw afwerkingsmaterialen nog helemaal zelf kan kiezen? Wat je ook verkiest, je vindt jouw nieuwe thuis zeker bij bostoen.

Kwaliteit is daarbij één van de topprioriteiten. Johan De Vlieger, huidig CEO, vertelt: “Iedere dag opnieuw kunnen we beroep doen op de stielkennis van echte vakmensen met jarenlange ervaring in de bouwsector. Bostoen maakt er een erezaak van om de bouw en afwerking van elke woonentiteit met grote expertise tot in de puntjes te verzorgen. Het is dus geen toeval dat we altijd heel goed scoren bij onze klantentevredenheidsonderzoeken.”

Het 45-jarig jubileum werd eind mei in de bloemetjes gezet tijdens een evenement, georganiseerd door VOKA, het Vlaamse netwerk van ondernemingen. Bijna een halve eeuw gezellig thuiskomen bij bostoen…

Op naar nog vele jaren bouw- en woonplezier!