Nieuwbouwprojecten te koop bij Bostoen

Bij Bostoen vind je een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve en duurzame nieuwbouwprojecten voor ieder budget, zowel nieuwbouwwoningen als nieuwbouwappartementen. We hebben ook bouwgronden en parkeerplaatsen te koop.

Nieuwbouw kopen geeft je zekerheid. Je investeert in een recent gebouwd huis of pand dat voldoet aan alle hedendaagse normen. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over bijkomende kosten of renovatiekosten. Je nieuwe woning garandeert je jarenlang plezier en onbezorgd wonen.

Onze nieuwbouwprojecten

Bostoen beschikt over een ruim aanbod aan nieuwbouwprojecten, waaronder zowel nieuwbouwwoningen als nieuwbouwappartementen.

Bostoen staat voor kwaliteit

Iedere woonentiteit in ons aanbod voldoet aan de huidige bouwvoorschriften. Zo leveren we alle panden op met een bijzonder lage energiescore en voldoen ze aan de hedendaagse woonnormen.

Energiezuinig of bijna-energieneutraal

Zowel tijdens de planning als uitvoering van de bouwprocedure houden we rekening met de strikte voorschriften die de overheid oplegt betreffende energieprestaties. Met de juiste implementatie van isolatiematerialen en energiezuinige systemen zorgen we voor een optimaal binnenklimaat in ieder pand. Dankzij een lage EPC-score ben je als koper zeker van een lage energiefactuur en een zorgeloze levensstijl.

Kwalitatieve materialen

We hebben meer dan 45 jaar ervaring met het ontwikkelen van nieuwbouwprojecten en hebben dus een goede kennis van onze materialen. We selecteren steevast producten die de tand des tijds probleemloos doorstaan. Uiteraard heb je als koper ook heel wat inspraak in de afwerking en de keuze van bepaalde materialen. In het lastenboek vind je alle informatie over de budgetten voor ieder pand.

Moderne technieken

Het gebruik van moderne en energiezuinige technieken zorgt ervoor dat jij een woning koopt die klaar is voor de toekomst. Denk maar aan warmtepompen, zonnepanelen, innovatieve ventilatiesystemen …

Onze projectgronden

Onze projectgronden worden nauwkeurig geselecteerd op basis van verschillende aspecten. We streven voor ieder nieuwbouwproject naar een makkelijk bereikbare locatie waar onze kopers een warme en aangename thuis kunnen creëren.

We houden rekening met belangrijke aspecten die het dagelijkse leven beïnvloeden:

  • Aanwezigheid van dagdagelijkse faciliteiten
  • Nabijheid van scholen en openbaar vervoer
  • Ligging nabij groene zones of natuurgebied
  • Veilige omgeving, zonder overstromingsrisico
  • Populaire of opkomende regio’s

Heb jij zelf een projectgrond te koop? We komen graag even bij je langs om de grond te evalueren.

Laat je inspireren tijdens onze opendeurdagen

Wil je graag een kijkje komen nemen naar enkele reeds gerealiseerde projecten van Bostoen? Dat kan tijdens onze kijkdagen. Een kijkdag is het ideale moment om eens binnen te stappen in een afgewerkte woning van Bostoen. Je krijgt er de mogelijkheid om alle materialen te inspecteren en jezelf onder te dompelen in de sfeer van onze nieuwbouwprojecten. We hebben zowel kijkwoningen als -appartementen ter beschikking.

Meer dan een woning of appartement

Bij Bostoen streven we naar een betaalbare en duurzame woonst voor iedereen. Onze nieuwbouwprojecten beschikken over alles wat je nodig hebt om een gezellige en warme thuis te creëren voor jezelf en je gezin.

Heb je vragen over een specifiek project? Neem contact op met onze bouwadviseur van het desbetreffende project.