Kijkwoning Ieper

Marker
Florastraat
8900 Ieper
De Vloei Ieper

Welkom

Ontdek onze gloednieuwe kijkwoning in Ieper. In de duurzame wijk De Vloei bouwen wij de huizen van de toekomst, gecertificeerde passieve woningen. In samenwerking met de stad Ieper, zijn wij als firma Bostoen tweemaal als laureaat uitgekozen uit een wedstrijd voor betaalbare en ecologische wonen. Duurzame huizen van de toekomst, autoluwe straten, kinderen die ongeremd buiten kunnen spelen, ruimte voor natuur en water... Iets wat jij zoekt? De Vloei is een wijk met een aangenaam klimaat zowel ecologisch als sociaal.

Onze bouwadviseur leidt je graag rond in deze kijkwoning en beantwoordt al jouw vragen. Laat je hier inspireren...

Opendeurdagen

Deze kijkwoning in Ieper is regelmatig geopend, waarop je vrijblijvend kan langskomen om een kijkje te nemen. De eerstvolgende geplande opendeurdagen vind je in onze agenda. Passen onze opendeurdagen niet voor jou? Je kan ons ook steeds contacteren om een persoonlijke afspraak te maken.

Tot dan!

Nieuwbouwzondag 2019

Opkomende kijkmomenten

De Vloei Ieper

28/04 Opendeurdag in onze kijkwoning De Vloei te Ieper

zo 28 apr. 2019 14:00

Tijdens de eerste wereldoorlog werd Ieper bijna volledig vernield. Met respect voor het verleden bouwden de Ieperlingen hun stad weer op. In Ieper is er steeds iets te beleven, van de vele historische oorlogsmonumenten en musea tot gezellig shoppen. Kom thuis in Ieper en neem een kijkje in onze kijkwoning.

bekijk

Kijkwoning Ieper

Interesse of wil je meer weten?
Kom eens langs of contacteer ons

Contacteer ons