Een uniek concept

Jumatt biedt een unieke, doeltreffende en snelle oplossing voor sleutelklare houtskeletbouw.

Het houtskelet wordt tegelijkertijd met de funderingswerken gebouwd. Zodra de fundering is afgewerkt, kan de woning op een dag tijd wind- en waterdicht zijn. Dankzij de gedeeltelijke robotisering van de productie wordt de bouwduur drie tot vier keer korter.60% van het werk wordt in onze fabriek uitgevoerd, waardoor de materialen in ideale omstandigheden worden gemaakt en de woning perfect geïsoleerd kan worden.
 

Bouwtechnieken in drie fasen

Fase 1 - van dag 1 tot dag 35

Dag 1: Je huis wordt in de fabriek gecontroleerd en voorgemonteerd. In de eerste 35 dagen werkt Jumatt de scheidingswanden, vloertegels, plafonds en daken af.

Tien dagen later zijn de graaf- en funderingswerken voltooid en klaar voor de montage.

Fase 2 - van dag 45 tot dag 50

Dag 45: Montage en transport

Dag 50: Op 24 uur tijd wordt de houtskeletwoning ter plaatse gemonteerd door een team dat gespecialiseerd is in het plaatsen van de verschillende elementen.

Fase 3 - van dag 55 tot dag 90

De afwerking en de gevel van je sleutel-op-de-deur woning mag je zelf bepalen. Deze volledig personaliseerbare afwerking neemt maximaal 45 dagen in beslag.

Veilig bouwen en leven met Jumatt

Betaling bij de overhandiging van de sleutel

Wanneer je een houtskeletwoning bouwt met Jumatt kan je de betaling uitstellen. Je wordt pas gevraagd om te betalen nadat de werken zijn afgerond. Zo krijg je de garantie dat jouw woning binnen de afgesproken termijn en volledig naar jouw wens is afgewerkt voor je moet betalen. Zo ben je dus nog veel beter beschermd dan met de wet Breyne.

 

20 jaar garantie op de stabiliteit

Bij Jumatt krijg je 20 jaar garantie op de stabiliteit van je woning. Zo weet je zeker dat de beste materialen werden geplaatst op een stevige fundering. Bovendien wordt de kwaliteit van onze Jumatt-huizen bevestigd door een jaarlijkse inspectie van onze installaties, werkplaats en uitvoering, volgens de technische goedkeuring ATG 09/1481.

 

50 jaar ervaring met hout

Op onze ervaring kan je bouwen! Met meer dan 18.000 woningen op de teller kan Jumatt bogen op ongeëvenaarde ervaring die ook weerspiegeld wordt in de professionaliteit van de teams. Vele van onze arbeiders hebben meer dan 30 jaar ervaring met houtskeletbouw bij Jumatt.

 

Meer info over een houtskeletwoning van Jumatt?

* verplicht op te geven