Waarom investeren in Bostoen vastgoed?

Investeren in vastgoed, daar denk je op voorhand goed over na. Voor welke investering je kiest, daar ga je immers niet over een nacht ijs. Ook is het belangrijk om na te denken over welke investeringspartner je zal kiezen. Wij geven je alvast toelichting waarom investeren in vastgoed met Bostoen een slimme keuze is.

Bostoen biedt interessante nieuwbouwwoningen en -appartementen aan, al dan niet instapklaar, verspreid over Vlaanderen. Kiezen voor Bostoen als investeringspartner heeft bovendien nog verschillende voordelen. Wij sommen je er alvast enkele op.

De voordelen van investeren in vastgoed bij Bostoen

Je vastgoedinvesteringen zijn waardevast

Dankzij de kwaliteitsvolle materialen en milieuvriendelijke technieken is je investering waardevast en toekomstgericht. Nieuwbouw vertaalt zich immers naar hogere verhuurprijzen, want de huurprijs is onderhevig aan inflatie en wordt dus mee aangepast aan de index.

Daarbovenop zijn onze nieuwbouwprojecten gelegen op gunstige locaties en gehuld in eigentijdse architectuur, wat jou een vlotte verhuurbaarheid garandeert.

Investeringspacks voor verhuurklare woningen

Een instapklare woning of appartement zorgt voor een directe verhuurbaarheid. Nieuwbouw betekent immers dat je je geen zorgen moet maken over grote onderhoudswerken. Net daarom hebben we investeringspacks voor een verhuurklare woning in het leven geroepen. Dit zijn pakketten waarbij we schilderwerken, laminaat in de kamers en/of zelfs tuinaanleg verzorgen.

Je hebt een perfect zicht op jouw rendement

Via de rendementsanalyse-tool van Investr kan je op onze website, op lotniveau, jouw opbrengst berekenen van onze verschillende projecten. Dit is zeker een aanrader als je benieuwd bent naar jouw rendement voor een bepaalde woning of appartement van Bostoen.

Slim investeren in vastgoed met sleutel-op-de-deur

Bij Bostoen bouwen we sleutel-op-de-deur woningen en appartementen. Sleutel-op-de-deur bouwen betekent bij ons zorgeloos bouwen, van nul tot een volledig afgewerkte woning/appartement. Wij nemen het hele bouwproces op ons, van de administratieve voorbereiding en nodige vergunningen tot de afwerking en oplevering. Kiezen voor Bostoen, is dus slim investeren in vastgoed!

Volledige zorgeloze begeleiding

Je hoeft je niet bezig te houden met het zoeken naar verschillende aannemers. Je wordt volledig begeleid door onze ervaren bouwadviseurs en tijdens de bouw op de hoogte gehouden, dankzij het nauwe contact met onze werfleider. Alle werken sluiten ook naadloos op elkaar aan.

Geen verrassingen op de afrekening

De prijs ligt vast bij ondertekening van het contract. Je zal dus niet verrast worden door onverwachte meerkosten. Alles staat duidelijk opgelijst in het vooraf besproken lastenboek. Het grote voordeel van sleutel-op-de-deur is dus dat je je van de praktische kant van het verhaal weinig tot niets hoeft aan te trekken.

Voordelige prijzen

Doordat we jaarlijks heel wat woningen opleveren, kunnen we voordeligere materiaalprijzen onderhandelen. Hierdoor kunnen we jou een interessantere prijs aanbieden dan wanneer jij zelf zou langsgaan bij verschillende aannemers.

Bijna 50 jaar ervaring

Doordat je kiest voor Bostoen, kan je rekenen op bijna 50 jaar ervaring. En dat vertaalt zich in kwaliteit. Wij staan garant voor ervaren vakmannen, je kan rekenen op professioneel advies en we delen onze kennis over de nieuwste bouwtrends met jou.

Kortom, investeren in vastgoed met Bostoen staat garant voor slim investeren. Neem gerust contact met ons op om jouw investeringsplannen samen te bespreken.