Oostende

AnthonyTuin

Marker
Zelliklaan, Oostende
  • Keuze uit verschillende type woningen.
  • Op wandelafstand van het strand.
  • Persoonlijke parkeerplaatsen.

Kom thuis in een groene en verkeersvrije woonbuurt hartje Mariakerke Oostende.
Wil je graag wonen in één van de meest gegeerde wijken van Oostende? Ontdek dan op de voormalige site Bierhalle het vernieuwend project AntonyTuin, gelegen tussen de Zelliklaan en de Mariakerkelaan. Middenin het bloeiende hart van residentieel Mariakerke. De toegankelijkheid is uitmuntend. Zowel met de fiets, te voet, wagen of het openbaar vervoer is de locatie perfect ontsloten. Alle winkels, shopping, scholen en natuurlijk het strand liggen op wandelafstand. De locatie, gecombineerd met de slimme intekening van groen binnen het project, zorgt voor een uiterst rustige woonervaring.
Het project AnthonyTuin creëert een aangename woonomgeving waar woningen speels worden ingeplant rond het gemeenschappelijke groen maar met behoud van privacy. De elf woningen, hoofdzakelijk met drie bouwlagen, bieden een hoog woon -en leefcomfort. De elf nieuwbouwwoningen zijn uitgerust met lichtrijke woonkamers, prachtige leefterrassen, strakke moderne keukens , praktische slaapkamers en een luxe badkamer.
De wagen kan tot aan de woning worden gereden voor laden en lossen. De parkeerzone, op enkele voetstappen van uw woning, voorziet individuele autostandplaatsen voor uw comfort.
Nieuwsgierig om dit uniek project te ontdekken? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Klik op één van de loten om de details te zien. bouwgrond te koop woning/appartement te koop verkocht of nog niet beschikbaar

Te koop in Oostende 6 woningen

Klik op één van de loten om de details te zien.

Woningen

fav. lot type instapklaar prijs  

Interesse? Contacteer onze bouwadviseur.

* verplicht op te geven

Contact

Anthonytuin

Bel: 059 80 00 04
E-mail: info@actavastgoed.be
Adres: Leopold I-plein 1
8400 Oostende
Kantoor
Leopold I-plein 1
8400 Oostende
contacteer Acta