Een nieuwe thuis, in een toffe, groene buurt met ruimte om helemaal tot jezelf te komen. Alles wordt voor jou in orde gebracht, van ontwerp tot oplevering. Kiezen voor onze woonprojecten, da's kiezen voor rust en zekerheid.

Deze gezinnen vertellen over hun frisse start in het woonproject dat zij uitkozen als hun nieuwe thuis.

Amke en Mike

“Het is hier echt stil. Van binnenuit hoor je echt niets. Dat komt natuurlijk ook grotendeels omdat de woning goed geïsoleerd is. In de tuin is er soms wel wat achtergrondlawaai, maar dat is absoluut niet storend. Dat lijkt me overal wel zo te zijn. De buren horen we ook niet.”

  Lees het verhaal van Amke en Mike

Elsie en Gunther

"We hadden nog nooit samengewerkt met Bostoen, maar het was een zeer aangename samenwerking. De communicatie verliep vlot, de werken gingen goed vooruit, de afwerking is mooi uitgevoerd, … Ook nu, na bijna 2 jaar, is alles nog steeds in orde. Kortom, wij zijn gelukkige kopers!”

  Lees het verhaal van Elsie en Bart

Glenn, Katrien en Beau

"In ons appartement was het altijd koud. Nu genieten we van driedubbel glas, vloerverwarming en heel veel licht en ruimte. Een droom."

  Lees het verhaal van Glenn en Katrien

Kenneth, Charlotte en baby Lucas

"Eerst dachten we dat zo'n huis in dit woonproject wat klein zou uitvallen in combinatie met mijn praktijk als kinesiste. Maar dat valt reuze mee."

  Lees het verhaal van Kenneth en Charlotte

Koen, Katrien en de kids

"We waren op internet op zoek naar een nieuwe thuis. Zo kwamen we bij Bostoen terecht. We bezochten de kijkwoning van dit woonproject en die beviel ons meteen."

  Lees het verhaal van Koen en Katrien

Pascal en Gunter

"Wij waren zeer tevreden over de manier waarop de communicatie verlopen is. Als we vragen hadden, konden we terecht op de klantenzone of we belden gewoon."

  Lees het verhaal van Pascal en Gunter