Een nieuwe thuis, in een toffe, groene buurt met ruimte om helemaal tot jezelf te komen. Alles wordt voor jou in orde gebracht, van ontwerp tot oplevering. Kiezen voor onze woonprojecten, da's kiezen voor rust en zekerheid.

Deze gezinnen vertellen over hun frisse start in het woonproject dat zij uitkozen als hun nieuwe thuis.

David

"Ik heb mijn nieuwe thuis snel gevonden. Dit woonproject van Bostoen sprak me direct aan omwille van de stijl van de huizen en de kleur van de bakstenen."

  Lees het verhaal van David

David en Natascha

"We wonen nu een goed jaar in dit passiefhuis en we zouden niet meer willen ruilen. Als je dit gewoon bent, wil je niets anders meer."

  Lees het verhaal van David en Natascha

Glenn, Katrien en Beau

"In ons appartement was het altijd koud. Nu genieten we van driedubbel glas, vloerverwarming en heel veel licht en ruimte. Een droom."

  Lees het verhaal van Glenn en Katrien

Koen, Katrien en de kids

 "We waren op internet op zoek naar een nieuwe thuis. Zo kwamen we bij Bostoen terecht. We bezochten de kijkwoning van dit woonproject en die beviel ons meteen."

  Lees het verhaal van Koen en Katrien

Kenneth, Charlotte en baby Lucas

"Eerst dachten we dat zo'n huis in dit woonproject wat klein zou uitvallen in combinatie met mijn praktijk als kinesiste. Maar dat valt reuze mee."

  Lees het verhaal van Kenneth en Charlotte

Dominiek, Angelique en de kids

 "Tijdens de bouwwerken konden we via de klantenzone alles op de voet volgen. We voelden ons echt betrokken bij het volledige verloop van het bouwproces."

  Lees het verhaal van Dominiek en Angelique