Denderbeeld

Vivre dans la vallée du Dender

slice3

Voor iedereen een warme thuis in de Denderstreek.

Ben je verknocht aan de mooie Denderstreek en zoek je er een nieuwe thuis of een interessante investering? De residentiële projectontwikkelaar Bostoen kan je er zeer diverse woonprojecten aanbieden. Verkies je een comfortabel appartement in de bruisende stad, een landelijke gemeente of eerder een gezinswoning op het rustige platteland?

Aan de Brouwerijstraat in Aalst bouwt Bostoen Residentie Clavis. Een modern appartementsgebouw met 1, 2 of 3 slaapkamer appartementen, gaande van 47 m² voor een studio tot 141 m² voor de 3 slaapkamer duplex. Alle appartementen zijn voorzien van ruime terrassen. Parkeren kan ondergronds. Op de zelfde locatie kan je eveneens opteren voor halfopen of gesloten gezinswoningen met 3 slaapkamers. Iedere woning beschikt over een perfect georiënteerde tuin.

In Denderwindeke, een landelijke deelgemeente van Ninove, wordt de kleinschalige residentie Kruisveld deze winter opgeleverd. Het appartementsgebouw is gelegen op de Edingsesteenweg, op wandelafstand van de dorpskern en op een boogscheut van prachtige wandel- en fietspaden. Je kan er opteren voor één of twee slaapkamer appartementen, voor overdekte of niet overdekte staanplaatsen. De ideale mix voor zowel bewoners als investeerders.

Aan de rand met de Vlaamse Ardennen, in het landelijke Herzele, ligt het woonproject GroeneMeer. 15 duurzame gezinswoningen met 2, 3 of 4 slaapkamers zijn er mooi geïntegreerd in de groene, autoluwe omgeving. Een veilige en gezonde buurt om te ravotten!

Voir plus

Bostoen streeft ernaar om haar woonprojecten steeds op duurzame mobiliteits- en activiteitsknooppunten te realiseren. Op plaatsen waar bewoners rustig en ontzorgd kunnen thuiskomen. Want, Thuiskomen, da’s Bostoen

1 projet

type d'habitation
superficie