Bekijk ons stappenplan

Het stappenplan voor bouwen op maat

Samen realiseren we jouw nieuwe warme thuis, volledig naar jouw wensen en dromen. Dankzij ons eigen gedreven bouwteam hoef jij geen enkele partner zelf te coördineren.

Samen gaan we voor een vlekkeloos traject en de ultieme realisatie van jouw bouwdroom.

Eerste kennismaking

We bundelen alle info over je project (stedenbouwkundige voorschriften, plannen,…) en luisteren naar je ideeën en verwachtingen.

Schets en raming

We brengen samen je ideeën in kaart aan de hand van een schets en bezorgen je vervolgens een eerste calculatie van je bouwproject.

Studie overeenkomst

Samen met de architect maken we een behoeftestudie op, leveren we een voorontwerp op maat af en voeren we de technische studies uit. De calculatie wordt aangepast in functie van voorontwerp en vervolgens aan het definitieve bouwplan.

Contract

Na goedkeuring van het definitieve bouwplan in de studie overeenkomst, leggen we alles vast in een aannemingsovereenkomst conform de wet Breyne. Dat garandeert jou een vaste prijs, vaste uitvoeringstermijnen en betaling in schijven naargelang de vordering van de werken.

Uitvoering

Onze ervaren vakmannen gaan van start met de bouw van jouw nieuwe thuis. Tijdens de uitvoering brengen we je steeds vlot op de hoogte van de vordering van de werken dankzij onze online klantenzone. Een vaste werfleider staat ook steeds met je in contact.

Oplevering

De werken zijn afgerond. Tijd om te genieten van je nieuwe warme thuis!

Service garanties

Bostoen staat steeds voor je klaar, ook na oplevering van je woning.