Duurzaam bouwen op maat

Hoe bouwt Jumatt – Bostoen Group?

Een uniek concept

Jumatt biedt een unieke, doeltreffende en snelle oplossing voor sleutelklare houtskeletbouw.

Het houtskelet wordt tegelijkertijd met de funderingswerken gebouwd. Zodra de fundering is afgewerkt, kan de woning op een dag tijd wind- en waterdicht zijn. Dankzij de gedeeltelijke robotisering van de productie wordt de bouwduur drie tot vier keer korter.

Duurzaam bouwen Jumatt

60% van het werk wordt in onze fabriek uitgevoerd, waardoor de materialen in ideale omstandigheden worden gemaakt en de woning perfect geïsoleerd kan worden.

Veilig bouwen en leven met Jumatt – Bostoen Group

20 jaar garantie op de stabiliteit

20 jaar garantie op de stabiliteit

Bij Jumatt krijg je 20 jaar garantie op de stabiliteit van je woning. Zo weet je zeker dat de beste materialen werden geplaatst op een stevige fundering. Bovendien wordt de kwaliteit van onze Jumatt-huizen bevestigd door een jaarlijkse inspectie van onze installaties, werkplaats en uitvoering, volgens de technische goedkeuring ATG 09/1481.

50 jaar ervaring met hout

50 jaar ervaring met hout

Op onze ervaring kan je bouwen! Met meer dan 18.000 woningen op de teller kan Jumatt bogen op ongeëvenaarde ervaring die ook weerspiegeld wordt in de professionaliteit van de teams. Vele van onze arbeiders hebben meer dan 30 jaar ervaring met houtskeletbouw bij Jumatt.

Meer informatie over houtskeletbouw? Contacteer ons!