BIS, het bouw- & inspiratiesalon te Gent, is dé woonbeurs in Vlaanderen. Wil je een nieuwe woning kopen of bouwen? Bis is de jaarlijkse afspraak van de Vlaamse vastgoedsector van 6 tot 14 oktober. En daar pakken we graag uit met een aantrekkelijke BIS-actie.

De BIS-actie is intussen afgelopen. Je kon hiervan genieten tot eind oktober 2018.

Welke BIS-bon kies jij?

Tijdens de BIS-periode kan je bij bostoen genieten van een aantrekkelijke bonus bij de aankoop van jouw nieuwe woning of nieuw appartement. We bieden je niet één maar twee mogelijkheden, zodat je zelf kan kiezen welke bon het beste bij jou past.

Je kan kiezen uit:

  • een schilder waardebon* die je kan gebruiken voor professioneel kleuradvies en de aankoop van verf en toebehoren. Een leuk extraatje om van je nieuwe woning of appartement een kleurrijke thuis te maken.
  • een laminaat waardebon* waarmee je jouw favoriete laminaat kan kiezen om in de slaapkamers en nachthal van jouw nieuwe woning te plaatsen. Gezellige nachten verzekerd!

Beide waardebonnen hebben een waarde van € 2.250*.

Twijfel niet en reserveer nu alvast jouw bon. Als je je hier registreert en je koopt een woning of appartement tot eind oktober 2018, dan kan jij zeker genieten van onze BIS-actie!

*Deze schilder of laminaat waardebon is ter waarde van € 2.250 incl. btw en wordt toegekend bij elke ondertekende aannemingsovereenkomst van een woning of appartement van Bostoen, tussen 1 en 31 oktober 2018. De schilder waardebon kan gebruikt worden voor kleuradvies en/of de aankoop van verf en toebehoren bij onze aangeduide partner. De bon voor laminaat kan gebruikt worden voor de aankoop van laminaat en toebehoren bij onze aangeduide partner. Beide kunnen niet omgeruild worden in contanten en zijn niet cumuleerbaar met elkaar of andere acties. De uitgereikte waardebon vervalt uiterlijk 12 maanden na oplevering (of 12 maanden na datum van de compromis indien het om een instapklare woning of instapklaar appartement gaat). Deze actie is geldig voor alle ondertekende aannemingsovereenkomsten tussen 1 en 31 oktober 2018.