Big Green Egg actie 2023

Acties
02.05.2023  -  01.07.2023

Gratis Big Green Egg bij aankoop van een woning of appartement

Met de zon van de partij is het volop genieten van lange zomerdagen en overheerlijke barbecues. Daarom hebben we onze unieke Big Green Egg actie verlengd tot en met zaterdag 1 juli! Bij aankoop van een woning bij Bostoen ontvang je gratis een Large Big Green Egg, met bijhorende Egg Nest, ter waarde van 2.238 euro incl. BTW. Koop je een appartement, dan heb je recht op een MiniMax Big Green Egg ter waarde van 1.131 euro incl. BTW.

Logo Big Green Egg
MiniMax Big Green Egg

Wat maakt de Big Green Egg zo bijzonder?

  • De duurzame keramiek waaruit het product is gemaakt, heeft extreem isolerende eigenschappen. Daardoor is de kamado uiterst energiezuinig in gebruik. Je houtskool gaat langer mee en genereert minder as.
  • De gelijkmatige luchtcirculatie zorgt voor een perfecte garing van je gerechten.
  • In de tuin, op het terras of op locatie, je kan de Big Green Egg overal en het hele jaar door gebruiken. Externe temperaturen hebben geen invloed op de warmte in de kamado en binnenin kan je de temperatuur tot op de graad instellen en behouden.
  • Met deze barbecue creëer je de meest veelzijdige gerechten, van mals vlees en perfect gegaarde vis tot een winters stoofpotje, een knapperige pizza of een smaakvol dessert.
  • Wie kiest voor Big Green Egg, kiest voor kwaliteit. De kamado voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en ondergaat de meest nauwkeurige controles. Je geniet ook van een levenslange garantie op het product.
  • De kamado heeft een doordacht, uniek design en past in elk exterieur.
Large Big Green Egg pizza's

Heb je de smaak te pakken?

Wees er als de kippen bij en neem snel een kijkje in ons aanbod van woonprojecten.
Heb je nog vragen? Contacteer onze bouwadviseur van het desbetreffende project voor meer informatie.

Big Green Egg modellen

* Deze actie is geldig van 02/05/2023 tot en met 01/07/2023 en is van toepassing op alle Bostoen woningen en appartementen. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Je kan jouw model zelf afhalen bij de distributeur, Big Green Egg Belgium & Luxemburg bvba gevestigd te Merelbeke, na het verlijden van de akte. Contacteer onze bouwadviseur voor meer informatie.