Van donderdag 22 februari tot en met zondag 4 maart 2018 zwaaiden de deuren van Batibouw opnieuw open; de grootste beurs in de bouw- en woonsector in België.

Je vond ons naar goede gewoonte in paleis 8, stand 8214 en komt er alles te weten over onze nieuwbouwwoningen en nieuwbouwappartementen. Batibouw is intussen afgelopen, maar je kan nog steeds genieten van onze Batibouw-actie. 

Profiteer van een kleurrijke thuis met onze schilderbonus

Tijdens de Batibouw-periode kan je bij Bostoen genieten van een uitzonderlijke bonus bij de aankoop van jouw nieuwe woning of nieuw appartement. Je krijgt een schilderbon* ter waarde van € 2.250 die je kan gebruiken voor professioneel kleuradvies en de aankoop van verf en toebehoren. Een leuk extraatje om van je nieuwe woning of appartement echt jouw thuis te maken.

Geniet nu nog van onze Batibouw-actie tot eind maart 2018!

Twijfel niet en reserveer nu alvast jouw bon. Als je je hier registreert en je koopt een woning of appartement tot eind maart 2018, dan kan jij alvast zeker genieten van onze Batibouw-actie!

*Deze schilderbonus is ter waarde van € 2.250 incl. btw en wordt toegekend bij elke ondertekende aannemingsovereenkomst van een woning of appartement van Bostoen, tussen 22 februari 2018 en 31 maart 2018. De waardebon kan gebruikt worden voor kleuradvies en/of de aankoop van verf en toebehoren bij onze aangeduide partner. De schilderbonus kan niet omgeruild worden in contanten en is niet cumuleerbaar met andere acties. De uitgereikte waardebon vervalt uiterlijk 12 maanden na oplevering (of 12 maanden na datum van de compromis indien het om een instapklare woning of instapklaar appartement gaat). Deze actie is geldig voor alle ondertekende aannemingsovereenkomsten tussen 22 februari 2018 en 31 maart 2018.