Van donderdag 21 februari tot en met zondag 3 maart 2019 zwaaien de deuren van Batibouw opnieuw open; de grootste beurs in de bouw- en woonsector in België.

Je vindt ons naar goede gewoonte in paleis 8, stand 8214 en komt er alles te weten over onze nieuwbouwwoningen en nieuwbouwappartementen.

Thuiskomen, da’s ook belangrijk in je keuken.

Snel iets opwarmen of een uitgebreide menu koken? De keuken is het kloppende hart van je thuis.

Tussen 15 februari 2019 en 31 maart 2019 kan je bij Bostoen genieten van een uitzonderlijke bonus bij de aankoop van jouw nieuwe woning of nieuw appartement. Je krijgt een actiebon* die je kan gebruiken voor de aankoop van je nieuwe keuken. Een leuk extraatje om van je nieuwe woning of appartement echt jouw thuis te maken.

Geniet nu nog van onze Batibouw-actie tot eind maart 2019!

Twijfel niet en reserveer nu alvast jouw bon. Als je je hier registreert en je koopt een woning of appartement tot eind maart 2019, dan kan jij alvast zeker genieten van onze Batibouw-actie!

Reserveer hier nu al jouw keukenbon *

* verplicht op te geven

*Deze keukenactie wordt toegekend bij elke ondertekende aannemingsovereenkomst van een woning of appartement van Bostoen, tussen 15 februari 2019 en 31 maart 2019. De waardebon kan gebruikt worden bij onze aangeduide partner. De waardebon kan niet omgeruild worden in contanten en is niet cumuleerbaar met andere acties. De uitgereikte waardebon vervalt uiterlijk 12 maanden na oplevering (of 12 maanden na datum van de compromis indien het om een instapklare woning of instapklaar appartement gaat). Deze actie is geldig voor alle ondertekende aannemingsovereenkomsten tussen 15 februari 2019 en 31 maart 2019.