Harelbeke

GaverLeie

Marker
Vissersstraat 69, Harelbeke
  • Kleinschalige appartementen.
  • Slechts 3 appartementen per gebouw
  • Geringe gemeenschappelijke kosten

Betaalbaar wooncomfort, met een moderne architectuur, in een rustige en voldoende groene omgeving dichtbij de stad Kortrijk.
In de prachtige Zuid-West Vlaamse Leiestreek stellen we je graag onze kleinschalige appartementen voor. Een innovatieve woonvorm die de voordelen van een appartement combineert met de privacy van een gezinswoning.
Ieder appartement integreert 3 praktisch ingedeelde woonentiteiten, met elk een afzonderlijke inkom en parkeerplaats. De lichtrijke woningen in het project GaverLeie te Harelbeke beschikken over 2, polyvalent in te richten slaapkamers en geven uit op een mooie, groene ruimte.In deze appartementen is levensbestendig wonen mogelijk, zodat het ook aangenaam vertoeven is voor mensen met een beperkte mobiliteit. Mits een kleine aanpassing kan het gebouw ook dienen als kangoeroewoning.

In deze woonconfigurator kan jij dit woonproject zelf online configureren en beleven in Virtual Reality. Je kan kiezen welke vloertegels je neemt en je muren een leuk kleurtje geven. Zo zie je direct hoe je nieuwe thuis er kan uitzien en kies je de materialen die jij graag ziet! Klik op de grote pijl om te starten, klik dan op de knop “configure” en klik op de muren of tegels om je keuzes te maken. Let’s get started!

Configureer hier een type appartement 1e verdiep

Viewit Harelbeke Verdiep App

Configureer hier een type appartement gelijkvloers

Viewit Harelbeke Tuin App
Klik op één van de loten om de details te zien. bouwgrond te koop woning/appartement te koop verkocht of nog niet beschikbaar

Te koop in Harelbeke 6 appartementen

Klik op één van de loten om de details te zien.

Appartementen

fav. lot type verd. terras inpandig terras instapklaar prijs  

Interesse? Contacteer onze bouwadviseur.

* verplicht op te geven

Kijkappartement

Harelbeke Comfort Xl 1

Kijkappartement Harelbeke

  • Adres

    Vissersstraat 69
    8530 Harelbeke

Bekijk dit appartement

Contact

GaverLeie

Tim

Tim Desmyter
Bouwadviseur

Bel: 0499 92 10 95

Kantoor
Amelia Earhartlaan 19
Bus 301
9051 Gent
contacteer Tim