Aartselaar

Arcelar

Marker
Kapellestraat 77, Aartselaar
  • Kleinschalig woonproject met 7 BEN-appartementen
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Gevarieerd woonaanbod met ruime penthouse

In Aartselaar bouwen we een kleinschalig woonproject bestaande uit 7 appartementen: 2 tuinappartementen, 4 appartementen op het eerste en tweede verdiep en dakappartement op derde verdieping met ruim terras. Deze appartementen zijn BEN-appartementen die beschikken over moderne en milieuvriendelijke technieken op vlak van verwarming, isolatie en ventilatie. Op de projectsite is voldoende parkeergelegenheid en zijn bergingen voorzien. De leefruimtes zijn comfortabel ingericht.
Residentie Arcelar bevindt zich in het centrum van Aartselaar, in de Kapellestraat. Vlak voor de deur kan je de bus nemen naar Niel, Rumst, Boom en het centrum van Antwerpen, dat zich op minder dan 10 km situeert. In de onmiddellijke omgeving van het woonproject bevinden zich: het zwembad van Aartselaar, verschillende commerciële handelszaken, kleuter- en basisscholen en de sporthal van Aartselaar met speeltuin. Voldoende speel- en ontspanningsruimtes in de buurt dus. De supermarkt is op wandelafstand van de residentie.
Kom jij graag thuis in één van deze leuke sleutel op de deur appartementen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Klik op één van de loten om de details te zien. bouwgrond te koop woning/appartement te koop verkocht of nog niet beschikbaar

Te koop in Aartselaar 6 appartementen

Klik op één van de loten om de details te zien.

Appartementen

fav. lot type verd. terras inpandig terras instapklaar prijs  

Interesse? Contacteer onze bouwadviseur.

* verplicht op te geven

Contact

Residentie Arcelar

Simon Herremans 500X668

Simon Herremans
Bouwadviseur

Bel: 0479 29 39 32

Kantoor
Amelia Earhartlaan 19
Bus 301
9051 Gent
contacteer Simon