Vorige
Volgende

kustactie

Investeren in Vastgoed

Vastgoed van Bostoen is dé slimste belegging. Het is rendement³. Onze energiezuinige woningen zijn immers de norm van de toekomst en hebben een blijvende meerwaarde. Het onafhankelijk advies van ervaren fiscalisten (BDO) en de verhuurservice van BIV-vastgoedmakelaars garanderen een geoptimaliseerd en zeker rendement!

Energievriendelijk verbouwen

Vanaf nu kan u bij Bostoen ook terecht voor het verbouwen van uw woning. Al 40 jaar is Bostoen de referentie in bouwen. U kan dus rekenen op onze jarenlange ervaring en knowhow. Met Bostoen verbouwt u dus zonder zorgen en dat allemaal op maat van uw wensen en binnen het door u vooropgestelde budget.

Woonproject LeieVeld in Deinze 

Ontdek ons nieuwste woonproject in Deinze. De uitstekende ligging is één van de grootste troeven: op een boogscheut van het centrum, nabij het station en in de buurt van scholen en het sportcomplex-zwembad De Palaestra.  
 
We bieden je hier halfopen en gesloten energievriendelijke woningen aan met 2 tot 4 slaapkamers en een garage.
 
Meer informatie over woonproject LeieVeld

Residentie De Parelduiker aan de kust 

Dicht aan zee, Oostende en het station. Deze appartementen zijn rustig gelegen en je hebt een uniek zicht op het bufferbekken, bos en spuikom. 
 
Alle appartementen zijn laagenergie en je geniet van een ruim en zonnig terras. Bovendien zijn er ook garages beschikbaar en is er een lift.
 
Meer informatie over de Residentie De Parelduiker.

Ervaringen van klanten

Waar een nieuwe woning of appartement verrijst, ontmoeten nieuwe mensen elkaar. Nieuwsgierig en vol verwachting. Lees hun verhalen.