Vorige
Volgende

kustactie

Investeren in Vastgoed

Vastgoed van Bostoen is dé slimste belegging. Het is rendement³. Onze energiezuinige woningen zijn immers de norm van de toekomst en hebben een blijvende meerwaarde. Het onafhankelijk advies van ervaren fiscalisten (BDO) en de verhuurservice van BIV-vastgoedmakelaars garanderen een geoptimaliseerd en zeker rendement!

Energievriendelijk verbouwen

Vanaf nu kan u bij Bostoen ook terecht voor het verbouwen van uw woning. Al 40 jaar is Bostoen de referentie in bouwen. U kan dus rekenen op onze jarenlange ervaring en knowhow. Met Bostoen verbouwt u dus zonder zorgen en dat allemaal op maat van uw wensen en binnen het door u vooropgestelde budget.

Woonproject LeieVeld in Deinze 

Ontdek ons nieuwste woonproject in Deinze. De uitstekende ligging is één van de grootste troeven: op een boogscheut van het centrum, nabij het station en in de buurt van scholen en het sportcomplex-zwembad De Palaestra.  
 
We bieden je hier halfopen en gesloten energievriendelijke woningen aan met 2 tot 4 slaapkamers en een garage.
 
Meer informatie over woonproject LeieVeld

Bostoen op Passivehouse 2014

Passivehouse is de beurs voor energiezuinig bouwen, verbouwen en wonen. Het vindt plaats op 12-13-14 september in Tour & Taxis in Brussel en natuurlijk is Bostoen er ook dit jaar weer bij. 
 
Kom langs op onze stand en ontdek er alle mogelijkheden over energiezuinig bouwen en verbouwen. 
 
Meer informatie over Passivehouse.

Ervaringen van klanten

Waar een nieuwe woning of appartement verrijst, ontmoeten nieuwe mensen elkaar. Nieuwsgierig en vol verwachting. Lees hun verhalen.