Vorige
Volgende

Alles-kan-Packs

Investeren in Vastgoed

Vastgoed van Bostoen is dé slimste belegging. Het is rendement³. Onze energiezuinige woningen zijn immers de norm van de toekomst en hebben een blijvende meerwaarde. Het onafhankelijk advies van ervaren fiscalisten (BDO) en de verhuurservice van BIV-vastgoedmakelaars garanderen een geoptimaliseerd en zeker rendement!

Energievriendelijk verbouwen

Vanaf nu kan je bij Bostoen ook terecht voor het verbouwen van jouw woning. Al 40 jaar is Bostoen de referentie in bouwen. Je kan dus rekenen op onze jarenlange ervaring en knowhow. Met Bostoen verbouw je dus zonder zorgen en dat allemaal op maat van jouw wensen en binnen het door jou vooropgestelde budget.

Bostoen op Bouw&Reno 2015

Van zaterdag 10 tot zondag 18 januari kan je ons bezoeken op Bouw&Reno in Antwerp Expo. Ontdek er alle mogelijkheden over energiezuinig bouwen en laat je inspireren door onze betaalbare woontypes op maat. Breng gratis een bezoekje aan onze stand in hal 2, nummer 2134.
 
Tot dan! 
 
Vraag hier je gratis toegangskaarten aan.

Versier je ho-ho-home!

De gezelligste periode van het jaar is er. Overal zie je lichtjes en kerstbomen verschijnen en ruik je de zoete geur van warme glühwein en chocomelk. Zorg ook voor een gezellige sfeer in huis met mooie, originele en zelfgemaakte decoratie. 
 
Wij hebben enkele sfeervolle decoratietips voor je verzameld. Gemakkelijk, origineel en leuk om met de kinderen te doen.
 
We wensen je alvast gezellige feesten bij je thuis! 

Toekomstige evenementen

28 december 2014 tot 28 december 2014 Opendeurdag in ons kijkappartement te Westende op 28 december

4 januari 2015 tot 4 januari 2015 Opendeurdag in ons kijkappartement te Westende op 4 januari

10 januari 2015 tot 18 januari 2015 Bostoen op Bouw&Reno

Ervaringen van klanten

Waar een nieuwe woning of appartement verrijst, ontmoeten nieuwe mensen elkaar. Nieuwsgierig en vol verwachting. Lees hun verhalen.