Vorige
Volgende

kustactie

Investeren in Vastgoed

Vastgoed van Bostoen is dé slimste belegging. Het is rendement³. Onze energiezuinige woningen zijn immers de norm van de toekomst en hebben een blijvende meerwaarde. Het onafhankelijk advies van ervaren fiscalisten (BDO) en de verhuurservice van BIV-vastgoedmakelaars garanderen een geoptimaliseerd en zeker rendement!

Energievriendelijk verbouwen

Vanaf nu kan je bij Bostoen ook terecht voor het verbouwen van jouw woning. Al 40 jaar is Bostoen de referentie in bouwen. Je kan dus rekenen op onze jarenlange ervaring en knowhow. Met Bostoen verbouw je dus zonder zorgen en dat allemaal op maat van jouw wensen en binnen het door jou vooropgestelde budget.

Residentie De Vlasspinner in Hamme

Ontdek onze nieuwbouwappartementen in Hamme. Alle appartementen genieten van een zonnig terras en bovendien hebben de gelijkvloerse appartementen een eigen privétuin, wat je ongetwijfeld doet wegdromen op deze aangename locatie. 
 
De uitstekende ligging is één van de grootste troeven: in een rustige, doodlopende straat op een boogscheut van het centrum. 
 
Meer informatie over residentie De Vlasspinner.

Bostoen op Passivehouse 2014

Passivehouse is de beurs voor energiezuinig bouwen, verbouwen en wonen. Het vindt plaats op 12-13-14 september in Tour & Taxis in Brussel en natuurlijk is Bostoen er ook dit jaar weer bij. 
 
Kom langs op onze stand en ontdek er alle mogelijkheden over energiezuinig bouwen en verbouwen. 
 
Meer informatie over Passivehouse.

Toekomstige evenementen

12 september 2014 tot 14 september 2014 Bostoen op Passivehouse

Ervaringen van klanten

Waar een nieuwe woning of appartement verrijst, ontmoeten nieuwe mensen elkaar. Nieuwsgierig en vol verwachting. Lees hun verhalen.