Vorige
Volgende

kustactie

Investeren in Vastgoed

Vastgoed van Bostoen is dé slimste belegging. Het is rendement³. Onze energiezuinige woningen zijn immers de norm van de toekomst en hebben een blijvende meerwaarde. Het onafhankelijk advies van ervaren fiscalisten (BDO) en de verhuurservice van BIV-vastgoedmakelaars garanderen een geoptimaliseerd en zeker rendement!

Energievriendelijk verbouwen

Vanaf nu kan je bij Bostoen ook terecht voor het verbouwen van jouw woning. Al 40 jaar is Bostoen de referentie in bouwen. Je kan dus rekenen op onze jarenlange ervaring en knowhow. Met Bostoen verbouw je dus zonder zorgen en dat allemaal op maat van jouw wensen en binnen het door jou vooropgestelde budget.

Residentie De Vlasspinner in Hamme

Ontdek onze nieuwbouwappartementen in Hamme. Alle appartementen genieten van een zonnig terras en bovendien hebben de gelijkvloerse appartementen een eigen privétuin, wat je ongetwijfeld doet wegdromen op deze aangename locatie. 
 
De uitstekende ligging is één van de grootste troeven: in een rustige, doodlopende straat op een boogscheut van het centrum. 
 
Meer informatie over residentie De Vlasspinner.

Bostoen op bis 2014

Bis, het Bouw- & Immosalon te Gent, is dé bouwbeurs van Vlaanderen. Je kan hier terecht als je op zoek bent naar bouwgrond, een nieuwe woning of inspiratie voor je interieur. Je kan er ook al je vragen kwijt over de woonbonus, jouw financieel plan of de energienormen.
 
Van 4 tot 12 oktober kan je bis bezoeken in Flanders Expo in Gent. Kom langs op onze stand 1077 en ontdek er alle mogelijkheden over energiezuinig (ver)bouwen. 

Meer info over bis.
 

Toekomstige evenementen

4 oktober 2014 tot 12 oktober 2014 Bostoen op bis 2014

19 oktober 2014 tot 20 oktober 2014 Nieuwbouwzondag op 19 oktober

8 september 2014 tot 21 september 2014 Opendeurdag in onze kijkwoning in Ooigem op 21 september

Ervaringen van klanten

Waar een nieuwe woning of appartement verrijst, ontmoeten nieuwe mensen elkaar. Nieuwsgierig en vol verwachting. Lees hun verhalen.