Vorige
Volgende

Alles-kan-Packs

Investeren in Vastgoed

Vastgoed van Bostoen is dé slimste belegging. Het is rendement³. Onze energiezuinige woningen zijn immers de norm van de toekomst en hebben een blijvende meerwaarde. Het onafhankelijk advies van ervaren fiscalisten (BDO) en de verhuurservice van BIV-vastgoedmakelaars garanderen een geoptimaliseerd en zeker rendement!

Energievriendelijk verbouwen

Vanaf nu kan je bij Bostoen ook terecht voor het verbouwen van jouw woning. Al 40 jaar is Bostoen de referentie in bouwen. Je kan dus rekenen op onze jarenlange ervaring en knowhow. Met Bostoen verbouw je dus zonder zorgen en dat allemaal op maat van jouw wensen en binnen het door jou vooropgestelde budget.

Woonproject SchoorDam in Lovendegem

Ontdek ons gloednieuw woonproject in Lovendegem! Uitstekend gelegen op slechts 10 minuten rijden van de historische binnenstad van Gent en dichtbij scholen en winkels.  
 
Woonproject SchoorDam biedt jou hier zowel sleutel-op-de-deur woningen als een brede waaier aan bouwgronden voor open en halfopen bebouwingen die we bouwen volgens jouw persoonlijk ontwerp! 
 
Meer informatie over woonproject SchoorDam

Nieuw! Woonproject PolderHoek in Oudenburg

Maak kennis met ons nieuwste woonproject in Oudenburg! Gelegen in de Raphaël de Mercatellisstraat geniet dit project van een uitstekende ligging in het rustige Oudenburg met alle voordelen van de nabijheid van de kust. 
 
Woonproject PolderHoek bestaat uit halfopen bebouwingen en een bouwgrond voor een open bebouwing. Alle woningen zijn energievriendelijk of passief en zorgen dus voor een zeer lage energiefactuur.
 
Meer informatie over woonproject PolderHoek
 

Toekomstige evenementen

27 november 2014 tot 27 november 2014 Powershare energiesessies op 27 november

Ervaringen van klanten

Waar een nieuwe woning of appartement verrijst, ontmoeten nieuwe mensen elkaar. Nieuwsgierig en vol verwachting. Lees hun verhalen.