Vorige
Volgende

bonveno magazine

Beleefdag

Investeren in Vastgoed

Vastgoed van Bostoen is dé slimste belegging. Het is rendement³. Onze energiezuinige woningen zijn immers de norm van de toekomst en hebben een blijvende meerwaarde. Het onafhankelijk advies van ervaren fiscalisten (BDO) en de verhuurservice van BIV-vastgoedmakelaars garanderen een geoptimaliseerd en zeker rendement!

Energievriendelijk verbouwen

Vanaf nu kan u bij Bostoen ook terecht voor het verbouwen van uw woning. Al 40 jaar is Bostoen de referentie in bouwen. U kan dus rekenen op onze jarenlange ervaring en knowhow. Met Bostoen verbouwt u dus zonder zorgen en dat allemaal op maat van uw wensen en binnen het door u vooropgestelde budget.

Wandel door onze kijkwoningen

Onze kijkwoning in Lochristi en Sint-Amandsberg nog niet bezocht? Geen probleem, ontdek ze nu via een virtuele rondleiding!

Deze kijkwoningen ook graag eens in het echt bezoeken? Bel naar 09 216 16 16 of mail naar info@bostoen.be en we maken een afspraak op de dag dat jij wenst.

Wedstrijd SensoWash

Win de sensationele SensoWash! 

Ook klaar voor vernieuwing? Beantwoord dan tot en met 31 mei 2014 de wedstrijdvragen. Je maakt kans op de SensoWash Durastyle by Starck ter waarde van 2500,00 euro.
 
Gedaan met toiletpapier kopen. Dankzij  de SensoWash gebeurt je persoonlijke hygiëne vanaf nu met water op de juiste temperatuur en warme lucht. 
 
Meer informatie over de wedstrijd SensoWash.

Ervaringen van klanten

Waar een nieuwe woning of appartement verrijst, ontmoeten nieuwe mensen elkaar. Nieuwsgierig en vol verwachting. Lees hun verhalen.