Vorige
Volgende

Alles-kan-Packs

Investeren in Vastgoed

Vastgoed van Bostoen is dé slimste belegging. Het is rendement³. Onze energiezuinige woningen zijn immers de norm van de toekomst en hebben een blijvende meerwaarde. Het onafhankelijk advies van ervaren fiscalisten (BDO) en de verhuurservice van BIV-vastgoedmakelaars garanderen een geoptimaliseerd en zeker rendement!

Energievriendelijk verbouwen

Vanaf nu kan je bij Bostoen ook terecht voor het verbouwen van jouw woning. Al 40 jaar is Bostoen de referentie in bouwen. Je kan dus rekenen op onze jarenlange ervaring en knowhow. Met Bostoen verbouw je dus zonder zorgen en dat allemaal op maat van jouw wensen en binnen het door jou vooropgestelde budget.

Bostoen op Bouwbeurs Roeselare

Vanaf  zaterdag 7 tot zondag 15 februari kan je ons bezoeken op de Bouwbeurs in Roeselare Expo. Ontdek er alle mogelijkheden over energiezuinig bouwen hier in de regio en laat je inspireren door onze betaalbare woontypes op maat die we kunnen bouwen op jouw eigen bouwgrond. Breng een bezoekje aan onze stand 787.
 
Tot dan! 
 

Betaalbaar en op maat van jouw dromen

Een thuis bouw je voor het leven, niet voor even. Jouw visie maakt het verschil en dat hebben we bij Bostoen goed begrepen! Wij bouwen met een groot hart voor jouw woondroom en een luisterend oor voor al je wensen.
 
In ons betaalbaar aanbod vind je vast en zeker een woning die bij je past. Laat je alvast inspireren... 
 

Toekomstige evenementen

31 januari 2015 tot 31 januari 2015 Opendeurdag in onze kijkwoning in Niel op 31 januari

7 februari 2015 tot 15 februari 2015 Bostoen op Bouwbeurs Roeselare

8 februari 2015 tot 8 februari 2015 Opendeurdag in een instapklare woning in Deinze op 8 februari

Ervaringen van klanten

Waar een nieuwe woning of appartement verrijst, ontmoeten nieuwe mensen elkaar. Nieuwsgierig en vol verwachting. Lees hun verhalen.