Kijkwoning Lochristi

Terug naar Kijkwoningen

Welkom!

Kom je onderdompelen in passief en overtuig jezelf van passief wonen. Hier maak je kennis met de nieuwste passieftechnologie en worden al jouw vragen beantwoord door onze projectadviseur.

Heb je al bouwgrond?

Dan is het nu tijd om jouw dromen te realiseren met een bouwpartner die je kan vertrouwen! Bostoen heeft de juiste kennis en ervaring in huis om op een budgetvriendelijke manier passiefhuizen en energievriendelijke woningen te bouwen, zelfs als je al een architect hebt. Je hoeft dus zelf niet meer op zoek te gaan naar gekwalificeerde vakmensen. Dankzij de unieke bouwmethode van Bostoen woon je straks in een ├ęcht passiefhuis of energievriendelijke woning. Kom gerust eens langs om je plannen te bespreken. Wij helpen je graag!

Opendeurdagen en infosessies

Deze kijkwoning is regelmatig geopend. Je vindt de eerstkomende opendeurdagen in onze agenda. Kom gerust eens langs om je plannen te bespreken. Daarnaast houden we ook op vaste data infosessies over bouwen op maat en verbouwen. Een uniek moment om ons beter te leren kennen en extra inspiratie op te doen. Schrijf je snel in.

Kom gerust langs. Wij helpen je graag!

Tot dan!


Waar?
Sparrenlaan 1, 9080 Lochristi


Even langskomen?